6 Aralık 2013 Cuma

TemplateMonster Sponsorluğunda Tema Kazanma Şansı!

Bugüne kadar genellikle Blogger kullanıcılarının işine yarayan paylaşımlar yaptığım için Wordpress ve Joomla kullanıcısı okuyucularımdan haklı olarak pek çok talep geldi. Belki onların taleplerini karşılayacak içerikler üretmem şuan için söz konusu değil ama yılın son günlerinde onların da çok işine yarayacak bir etkinlik düzenlemek istedim. 3 kişiye çekilişle dilediği bir Template Monster teması vereceğim. Fakat öncelikle bu çekilişe sponsor olan Template Monster hakkında biraz bilgi vermek isterim.

Tema çekilişi

TamplateMonster; profesyonel şablon ve tema sektöründe dünyaca bilinen ve uzun yıllardır hizmet veren bir firmadır, bu firmanın mağazasında 20,000 ‘in üzerinde çeşitli temalar bulunmaktadır. Joomla temalar, WordPress temalar, Web sitesi şablonları ve saymadığım bir çok hazır CMS sistemleri için fazlasıyla tema arşivine sahiptirler. Firmanın yaptığı işleri incelemek isterseniz www.templatemonster.com/tr/ adresini ziyaret ederek şablon ve temalara yakından göz atabilirsiniz.

Kulağa oldukça hoş geliyor deyilmi? Bir çok okuyucumun bu çekilişe katılacağından eminim fakat sadece 3 şanslı okuyucum bu temalara ücretsiz olarak sahip olabilecek. Çekiliş sonucunda kazanan okuyucularım TemplateMonster sitesinde bulunan herhangi bir şablon veya temayı hiçbir kısıtlama olmaksızın projelerinin gereksinimlerine göre özgürce alma hakkı kazanacak. Tabi ki, ömür boyu tema destegi, tema lisansı ve bütün avantajlardan sınırsızca yararlanabilecekler. Şimdi bu çekilişe katılabilmek için yapmanız gerekenlere bir göz atalım.

Premium Tema Çekilişline Nasıl Katılabilirim?


Aslına bakarsanız işin en kolay kısmı burası diyebiliriz. Yapmanız gereken oldukça basit; bu yazının altına yorum yapmanız yeterli olacaktır. Ancak hangi temayı neden kazanmak istediğinizi yazmanız gerekmektedir.

Örnek katılım şablonu:

İsim:Serdar Kara
E-mail: bloghocam@gmail.com
Seçim: Kendime ait bir kişisel blog sayfası kurmak istiyorum bu yüzden #36392 numaralı WordPress temanın benim için iyi bir başlangıç olabileceğine inanıyorum.

Sizlere tema seçimlerinizde ufak bir tavsiye vermek isterim. İleriye yönelik bir atılım düşünüyorsanız seçiminizi Responsive temalardan yana yapmanız akıllıca bir hareket olacaktır. Günümüz web dünyası mobil üzerinde yoğunlaşmaya başladı ve bu temalar her türlü ekran çözünürlüğünde çalışabildiği için size bir avantaj sağlayacaktır.

Temaları www.templatemonster.com/tr/ adresinden özgürce seçebilirsiniz!

Katılım Koşulları

Tüm okuyucularım sadece 1 kez çekilişe katılma hakkına sahip olacaklarıdır ve ayrıca çekilişe katılmış olduğunuz mail adreslerinizin doğru olduğundan emin olmalısınız, çünkü sizlere yollayacağımız promosyon kodlarını e-posta yolu ile ileteceğiz.

Premium tema çekilişimiz 06 – 13 Aralık tarihleri arasında geçerliliğini koruyacaktır.


Hepinize bol şanslar!

 

 

Kazananlar:

 

16-12-2013 12-17-16

Hüseyin Ünlü

Yasemin Yiğit

Mehmet Alemdar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder