31 Ocak 2008 Perşembe

Ο Οβε-ληστής είναι εντός


30 Ocak 2008 Çarşamba

ΞΕΚΙΝΑΜΕ


Ξεκινάμε, πάμε μακριάσ’ άλλες χώρες, σ’ άγνωστα νερά
Στο μουράγιο μένεις μόνη εσύ πάντα ο νους μου θα ’ναι στο νησί.
Τώρα το πλοίο έχει σαλπάρει κι από τα μάτια σβήνει η στεριά.
Μες στα κατάρτια πετούνε οι γλάροι κι εγώ σου λέω έχε γεια.

29 Ocak 2008 Salı

ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ


Ο Βενιζέλος «για χάριν της ενότητας και της ομοψυχίας της παράταξης» όπως δήλωσε έκανε πίσω στην ίδρυση «Ομίλου Προβληματισμού».
Ήταν γνωστό όμως ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που τον είχαν στηρίξει ήταν αντίθετοι με αυτήν την κίνηση. Μόνοι 2 βουλευτές τον στήριζαν. Ο Λοβέρδος ήταν αντίθετος. Αυτοί που επέμεναν να γίνει ο όμιλος ήταν όσοι είχαν απομακρυνθεί από το ΓΑΠ και αυτοί που δεν είχαν εκλεγεί.
Υπέρ του ομίλου ήταν η ΣΕΛΗΝΗ .Eκανε και τραπεζώματα δεν ήταν παρών ο Λοβέρδος
Φοβούμενος και την αντίδραση ( μέχρι και διαγραφή) έκανε πίσω.
Τηλεφωνικά ο ΓΑΠ του εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απόφαση αυτή.
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Κ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

«Μετά τη συνάντηση της περασμένης Πέμπτης, που έγινε με πρωτοβουλία μου, έκανα, με συνείδηση ευθύνης, μια δήλωση στο όνομα της ενότητας και της προοπτικής του ΠΑΣΟΚ. Η δήλωση μου όμως αυτή δεν μπόρεσε να ανακόψει ένα οργανωμένο κύμα επιθέσεων κατά του δήθεν εσωτερικού εχθρού, με αποτέλεσμα να τροφοδοτείται η εσωστρέφεια την ώρα που ο λαός χρειάζεται μια ανάσα, έναν πολιτικό λόγο υπέρβασης που να δημιουργεί ελπίδα για το μέλλον.Αναλαμβάνω και πάλι την πρωτοβουλία να εκτονωθεί η κατάσταση. Παρακαλώ δημόσια τους συναδέλφους μου πανεπιστημιακούς και άλλους ενεργούς πολίτες που θέλουν να συνεισφέρουν στην ανανέωση των ιδεών της κεντροαριστεράς και γενικότερα του πολιτικού λόγου να μην προχωρήσουν στην δημιουργία ομίλου που κάποιοι θέλουν να τον εμπλέξουν στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ.Αφού πρέπει να υποχωρήσει κάποιος, ας υποχωρήσω εγώ χάριν της ενότητας και της ομοψυχίας της παράταξης».

27 Ocak 2008 Pazar

ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ


Ο όμιλος προβληματισμού κινείτε και στην Θήβα.
Είδη κάποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ που είχαν ταχθεί υπέρ του Βενιζέλου αναζητούν χώρο προς ενοικίαση.

Συνδιοίκηση όμως στην πολιτική δεν γίνεται.
Συνδιοίκηση ούτε στο ποδόσφαιρο. (Βαρδινογιάννης – Βγενόπουλος )
Ακόμα και στο «Θέμα» η συνδιοίκηση Μάκη - Θέμου βάρεσε διάλυση.

ΤΙ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΡΕΥΜΑΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

Στο άρθρο 8 περί εσωκομματικής δημοκρατίας του καταστατικού του ΠΑΣΟΚ, στην παράγραφο 2, αναφέρεται ότι «συνυπάρχουν και διακινούνται ελεύθερα, γραπτά ή προφορικά, όλες οι απόψεις, τάσεις και τα ρεύματα ιδεών και αντιλήψεων, χωρίς οργανωμένη δομή, πειθαρχία και εκπροσώπηση στα όργανά του». Το 1991, μάλιστα, με πρωτοβουλία του Κώστα Σημίτη ιδρύθηκε ο Όμιλος Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας (ΟΠΕΚ) που λειτουργεί μέχρι σήμερα.

20 Ocak 2008 Pazar

Προσφορα του ΚΑΤΑΣΤΗματος!!!!!


απο την EGda to akoysa.
ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΠΙΤΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΙΤΣΑ ΕΜΟ???????





η ΕΜΟ πιτσα κοβεται μονη της...

Έτσι μαν γιατί μας ζάλισαν με την Emo-υστερία


Τα αδηφάγα ΜΜΕ θέλοντας να βρούνε υλικό ώστε να γεμίσουν τις ώρες των αργόσχολων και μη τηλεορασάκηδων ανακαλύψανε τους Emo. Πλέον όλοι έχουν άποψη για το «φαινόμενο» αυτό ξεχνώντας τα μουσικά ρεύματα (υποκουλτούρες) των εποχών τους και πόσο γελοίες μας φαίνονται σήμερα, στο ενδυματολογικό κυρίως κομμάτι (π.χ. 80s ποπ,ντισκο). Βέβαια, δεν θα ήθελα να συγκρίνω την δική μας εποχή του grunge, punk-rock, κ.τ.λ. όπως κάνει ο Αντώνης γιατί πιστεύω ότι δεν έχουν κάποιο ουσιαστικό νόημα αυτές οι συγκρίσεις κ δεν είναι αμερόληπτες. Απλώς θα ήθελα να γράψω ότι καλό είναι να μην δεχόμαστε άκριτα οποιαδήποτε ρεύματα, πρότυπα, μόδες. Δηλαδή κάντε ότι πραγματικά γουστάρετε και μην δίνετε τόσο πολύ σημασία στο φαίνεσθε.

18 Ocak 2008 Cuma

ΝΑι ΡΕ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ!!!!!!!


Και ας έχουνε φράντζες μέσα στα μάτια. Και ας φοράνε κολλητά τζιν. Τουλάχιστον φοράνε και σκεϊτάδικα. Και μπλούζες με κουκούλες. Και ακούνε τουλάχιστον κάτι που παίζεται με κιθάρες μπάσο και ντραμς. Και τους πάμε γιατί την ψάχνουνε τουλάχιστον με την μουσική. Όχι σαν τους σκυλάδες που ακούνε ότι παίζει ο Σκύλος FM ούτε σαν τους trendοφλώρους που αγοράζουνε μπλουζάκια GANT που τα ράβουνε παιδάκια από την ινδία με πολύ λίγα λεφτά και αυτοί τα πληρώνουνε στο 1000% της αξίας (και λίγα λέω).

Φυσικά τα πιτσιρίκια δεν είναι σαν την δικία μας την γενιά των grungeάδων ούτε και την προηγούμενη των punkιδων. Έχουνε κάτι βέβαια από τους hardcoreάδες αλλά μπροστάτους είναι πολύ gay. Βέβαια ο καθένας με τις επιλογές του… Από το τίποτε κάτι είναι και αυτό…

14 Ocak 2008 Pazartesi

Συμπαράταξη Βοιωτών για το Περιβάλλον






Δελτίο Τύπου
Συνάντηση Συμπαράταξης στην Αλίαρτο

Συνάντηση εκατό περίπου εκπροσώπων από 25 ομάδες και φορείς που συμμετέχουν στο δίκτυο της Συμπαράταξης Βοιωτών για το Περιβάλλον, έγινε την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Αλιάρτου. Στη συνάντηση ορίστηκε νέα συντονιστική επιτροπή ενώ συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την καλλίτερη οργάνωση των τοπικών ομάδων και της Συμπαράταξης.Οι θέσεις της Συμπαράταξης για τη βιομηχανική ρύ
πανση και τη συνολική μετατροπή του νομού Βοιωτίας σε ανεξέλεγκτη βιομηχανική περιοχή και ενεργειακό κέντρο, οι στόχοι και οι άξονες δράσης για την επόμενη
περίοδο αποτέλεσαν το κεντρικό ζήτημα της συνάντησης. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις συνεργασίες που αναπτύσσονται με ομάδες πολιτών στις περιοχές του Κορινθιακού, της Ανατολικής Αττικής, της Εύβοιας και της Φθιώτιδας. Σε σχέση με τα θέματα προτεραιότητας, τονίστηκε η πρωτοβουλία που πρέπει να αναληφθεί για την απαλοιφή των δυσμενών για το περιβάλλον της Βοιωτίας προβλέψεων στο υπό ψήφιση Εθνικό Χωροταξικό Σχέδιο, τις κινητοποιήσεις για τα θέματα της βιομηχανικής ρύπανσης, την διεκδίκηση της λειτουργίας της Νομαρχιακής Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας, τη διοργάνωση ημερίδας -συνδιάσκεψης για τη δημοσιοποίηση των προβλημάτων του νομού και της ευρύτερης περιοχής.

11 Ocak 2008 Cuma

Şok şok şok.. Flaş flaş flaş..


Evet sayın okuyucular.. Az önce elimize ulaşan bir habere göre mozambikli internet hekırları blogla ilgilenilmemesine daha fazla dayanamayıp, ilk günden itibaren blogun simgesi haline gelen küçük sarı ördeği kaçırdılar.

Küçük ördeği serbest bırakmak için istediklerini ise şöyle sıraladılar;

1- Bloga gerekli ilgi ve şefkati göstereceklerine dair garanti.
2- 2mb sınırsız internet bağlantısı.
3- Bir yıl yetecek kadar ördek maması.

Mozambik Ajans

alpr

8 Ocak 2008 Salı

^$#&*(*$&#^@

maLAKIA na EIsai AρρωσΤΟs kai na ΜΗν Έχέί΄ς MIa Δ$L...

6 Ocak 2008 Pazar

hi boys and girls i am new in the neighborhood

μετα απο εντονες πιεσεις του φιλτατου αντωνη-κανονι δεχτηκα να μπω ως 2ος editor sto blog tou......λετε να το μετανιωσω....
antonis rules reeee

2 Ocak 2008 Çarşamba

Yorum olacaktı baktım çok uzamış..

Bulalım anam. Düşün bu konu üstünde biraz..

O çaya gelirsek; şimdi zamanında Çaykur Rize diye bir firma varmış. Avrupa'da çay üreten hiç bi ülke olmadığı için bu firma avrupaya çay ihraç ediyormuş. Sonra çernobil diye bir facia olmuş. Avrupaya çay ihraç eden (hindistandan çay filizlerini alıp sadece harmanlayan) bi' ingiliz firması da başlamış sallamaya. Sizin çayınız radyasyonlu sizin çayınız radyasyonlu diye. nese sonra tabi bu çaykurun satışları düşmüş ve bütün pazar bu liptona kalmış. işte o çay da lipton.

bu arada çernobil gibi sorumluların bile bile ölüme gitmesinden kaynaklanan (çekirdek duvarının olmaması, santralin bir çok kez uyarı vermesi ve izinsiz deneyler yapılması) bir facia yüzünden insanlık nükleer enerjiden vazgeçiyor ama gel gör ki bilgisyarlardan vazgeçmiyor.

ama ne alakası var kieeeee? deme. dünyamızın ne büyük bir yıkımdan döndüğünün haberdar değil pek kimse. sene bilmem kaç soğuk savaş dönemleri. amerika ve rusyanın nükleer füze yarışı yaptığı dönemler. hani şu eğer rusya bize füze atarsa biz de onların şu şehirlerine füze atalım muhabbetleri.

işte bu dönemlerden bir gün rusyanın nükleer füzelerle o gün ilgilenen komutanı bilgisayara bakıyor bir de ne görsün? radarda ekranda her ne zımbırtıysa 5 tane amerikan füzesi fırlatılmış. açıyor kara kaplı defteri (tabi ezbere biliyor ama gene de bi bakayım diyor) yapılacak şey belli. daha önce belirlenmiş şehirlere rus nükleer füzeleri fırlatılacak. ama ne yapıyor bu rus amca? bu füzeleri fırlatmıyor. bir arıza olabileceğini düşünüp kontrole gönderiyor ve gerçekten de arıza olduğu ortaya çıkıyor.

eğer bilgisayarlara güvenip o düğmeye basmış olsaydı bu amca şu anda dünya nüfusu bi kaç yüz milyon ya da milyar neyse işte o kadar eksik olacaktı. peki insanlık bilgisayardan vazgeçti mi? hayır. ama nedense nükleerden vazgeçiyor..

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!


και υγεια πάνω απ΄όλα!!!!να είστε όλοι καλά!!!!!!!!!!!!

1 Ocak 2008 Salı

Καρά-ματι-λίκια

Με κάτι τέτοιες φαιδρότητες σαν αυτές εδώ καθοδηγείτο και "ενημερωνόταν" η κοινή γνώμη της Ελλάδας τα τελευταία 30-40 χρόνια... (Και) έτσι εξηγούνται όλα...
"Τι ατυχία", "για τη δόλια μας πατρίδα και το λαό της!"
Τι θλιβεροί αυτοί οι δεξιο-κουκουέδες!